5 tuotetta kevyen kesämeikin tekoon

DSC_1312 kopio

Viisi suosittelemaani tuotetta kevyen kesämeikin tekoon ovat Bare Faced Beauty sarjasta, jonka tuotteet ovat Iso-Britanniassa valmistettua 100 % luonnollista mineraalikosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia, kuten kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia tai hajusteita. Ne ovat myös vegaanisia sekä eläinystävällisiä. On ihana voida käyttää kosmetiikkaa, jonka tietää olevan hyväksi iholle ja jonka tuotteita ei ole testattu eläimillä. Lisäksi ne ovat runsaspigmenttisiä ja hyvin riittoisia.

Ylhäällä olevan kuvan meikissä käyttämäni tuotteet olivat mineraaliluomiväri Smokey Taupe (19,90€), ripsiväri black (27,90€), poskipuna Ishtar (26,90€), mineraalimeikkipohja Honest (32,90€) sekä huulikiilto Blissful (27,90€). Meikkipohja peittää hyvin, mutta on kevyt ja hengittävä. Luomiväri Smokey Taupe on monikäyttöinen, koska sitä voi käyttää luomivärinä, kulmavärinä sekä kostealla siveltimellä silmien rajaukseen. Omaan meikkiini käytin sitä kulmakarvoihin. Rajauksiin ja kulmakarvoihin paras sivellin on 100% synteettiisestä harjaksista tehty kaksipäinen Line & Defifine Brush (9,90€). Sen avulla saa tehtyä tarkkaa jälkeä niin silmiin kuin kulmiinkin. Meikkipohjan saa parhaiten tehtyä käyttämällä pehmeää ja helposti mukana kulkevaa Kabuki sivellintä (29,90€). Huulikiilto sisältää kookosöljyä ja kandelillaa, jotka ravitsee huulia antaen niille pehmeyttä. Kiiltojen hehkuvat sävyt viimeistelevät raikkaan ja kevyen kesämeikin.

 

FI95851_Barefaced_Beauty kopio

Näin kesällä on tärkeää muistaa suojautua myös auringolta. Cosmopharman aurinkosuojatuotteet imeytyvät hyvin ihoon ja antavat parhaan mahdollisen suojan auringon haitallisia säteitä vastaan. Toisin kuin useimpia aurinkorasvoja, näitä käyttää mielellään myös kasvojen, sekä lasten iholle.

 

 

FI95851_Solskyddsprodukter kopio

Nautitaanhan kesästä, kauneudesta ja hyvää tekevistä tuotteista! Kuukauden tarjoukset ja uutuustuotteet voit käydä kurkkaamassa täältä.

 

*Postaus sisältää suosittelulinkkejä. Linkin klikkaaminen ai aiheuta sinulle kuluja, eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivulla ja miettiä ostopäätöstäsi niin pitkään kuin haluat. Suosittelen vain niitä tuotteita, joita olen itse testannut, käyttänyt ja todennut toimiviksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s