Kauneutta kasvohoidosta +Tarjous heinäkuulle

DSC_3230

Kaipaatko omaa aikaa ja hemmottelua? Ovatko kasvosi epäpuhtaat ja vailla virkistystä? Milloin viimeksi olet käynyt kasvohoidossa? Omasta käynnistäni oli kulunut liiankin pitkä aika. Ja vaikka ihoni olisikin hyvässä kunnossa, niin kasvohoito on yksi parhaita keinoja itsensä hemmotteluun. Raikkaat aromaattiset tuoksut, rentouttava musiikki ja kasvojen sively ovat parasta lääkettä hektiseen elämään. Tämän kertainen hoito myös poikkesi muista kasvohoidoista joissa olen aiemmin käynyt.

Tuoksuilla on valtavan iso vaikutus mieleemme. Tuoksut voivat viedä meidät hyviin muistoihin ja yhdistää erilaisiin tunnetiloihin. Kahvin tuoksu aamuisin voi saada meidät  heräämään ja pullan tuoksu viedä takaisin lapsuudenkotiin.

Tuoksuilla on valtavan iso vaikutus mieleemme

DSC_3242DSC_3226 kopio

 

Yon-Ka ihonhoitosarjassa yhdistyy kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nuo luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Minulle tehtiin Le Grand Classique kasvohoito, jossa käytettiin Yon-Ka sarjan tuotteita. Juuri eteerisistä öljyistä tullut tuoksu oli jotain mikä kruunasi nautintohetkeni. Hoidon aikana kävin jossakin todella syvässä rentoutuksen tilassa ja mekaanisen puhdistuksen nipistelyistä huolimatta en olisi halunnut hoidon ikinä loppuvan. Vaikka tuo mekaaninen puhdistus tuntuu ajoittain kivuliaaltakin, niin sen kuitenkin kestää mielellään kun tietää että silloin epäpuhtaudet poistuvat ihosta hyvin tehokkaasti.

DSC_3238 kopio

Kasvohoidon minulle teki Anne Rönkkö, joka toimii yrittäjänä Joensuun naapurissa, Liperin Ylämyllyllä sijaitsevassa Kauneus Sinussa kauneushoitolassa. Anne on koulutukseltaan kosmetologi. Hän valmistui vuonna 2007 ja on sen jälkeen käynyt useita saman alan lisäkoulutuksia, mm. ripsipidennykset, intialaisen päänhieronnan sekä mikroneulauksen. Anne todella nauttii tekemästään työstä.

Lähtiessäni sain vielä mukaani Yon-Ka sarjan tuotepaketin. Siihen kuuluivat Gel Nettoyant puhdistusgeeli, Lotion Yon-Ka hoitosuihke sekä Vital defense hoitovoide. Puhdistusgeeli on silkinpehmeä ja vaahtomainen tuote, joka poistaa meikin sekä muut epäpuhtaudet ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoitosuihke saa raikkaan tuoksunsa eteeresistä öljyistä ja se tasapainottaa sekä virkistää ihoa. Hoitovoide on suunniteltu erityisesti suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

DSC_3260 kopio

Ota siis aikaa itsellesi ja hoidata kasvosi kesäkuntoon!

Heinäkuun ajan Kauneudenhoitopalvelut Kauneus Sinussa tarjoaa LE GRAND CLASSIQUE KASVOHOIDON (arvo 70€) HINTAAN 56€. Yhteystiedot ja ajanvarauksen löydät täältä. Tuotteet ja palvelu on saatu blogia varten. Yhteistyössä Kauneus sinussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s