Kauniit kynnet geelauksella +alennuskoodi

DSC_1032 kopio

Jokainen kaipaa aika ajoin pientä hemmottelua arjen keskelle. Myös minä sain kokea sellaista käydessäni Studio Fix:in kynsi- ja kauneusstudiolla Joensuussa.

Omat kynteni eivät ole koskaan olleet ne kauneimmat ja vahvimmat. Päinvastoin kärsin lohkeilevista ja alaspäin kääntyvistä kynsistä. Pituutta saan kyllä usein kasvatettua, mutta on hyvin tavallista että aina osa kynsistä on muita lyhyempiä. Käytän harvoin kynsilakkaa ja silloin kun käytän, niin yleensä vaaleaa sävyä. En pidä siitä että kynsilakat kestävät kauniina vain hetken. Jos kärsit samoista ongelmista, niin kerron mikä ratkaisu voisi olla vaihtoehtona myös sinulle.

Oman kynnen geelaus on keino jolla voi saada luonnollisen näköiset vahvat kynnet. Geelaus tehdään levittämällä päällyslakka oman kynnen päälle, jonka jälkeen se kovetetaan UV tai LED kynsiuunissa. Kynnet kestävät noin 3-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voi poistattaa tai uusia hoitolassa. Geelaus poistetaan liottamalla ja on hellävaraisempi vaihtoehto kuin rakennekynsi.

Kynsiin on mahdollista valita mikä tahansa väri tai koristelu. Voit siis saada hyvin luonnolliset tai upeat ja näyttävät kynnet, toiveittesi mukaan. Oma toiveeni oli enemmän luonnollinen lopputulos ja sen myös sain. Ihana yksityiskohta oli kuitenkin molempien käsien keskisormiin saamani timanttinen koristelu.

DSC_1040 kopio

Studio Fix on monipuolinen kauneus- ja hyvinvointipalvelujen yritys, joka tarjoaa kynsistudion lisäksi myös parturi-kampaamo- sekä personal trainer palveluja. Ilokseni saankin tarjota heidän palveluistaan OMAN KYNNEN GEELAUKSEN HINTAAN 40€ (norm. 45€) kun aikaa varatessasi mainitset koodin HETKI ITSELLE. Yrityksen nettisivuihin pääset tutustumaan täältä.

Nauti sinäkin kesästä ja upeista huolettomista kynsistä! Yhteistyössä Studio Fix.

DSC_1057 kopio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s