Artist 3.0

DSC_9114 kopio

Viikonloppuna pääsin osallistumaan jo pidemmän aikaa ajatuksissani olleeseen Light Microblading koulutukseen. Paikkana oli Helsingissä sijaitseva Felicita, jossa sijaitsee Helsinki Microblading center ja kouluttajana toimi Siiri Tabri. Siiri on todella ammattitaitoinen kouluttaja ja hänen tekemisensä todella inspiroi myös muita.

DSC_9131 kopio

Light Microblading poikkeaa vanhasta tekniikasta siinä, että se tehdään paljon kevyemmin, erittäin terävällä terällä ja toisenlaisella linjojen vahvistus tekniikalla. Näiden muutosten avulla mahdollistuu entistä ohuemmat ja tarkemmat linjat, luonnollisempi lopputulos, sekä parempi pigmentin pysyvyys.

Myös tekotapa poikkeaa vanhasta sen verran, että nyt linjojen tekeminen aloitetaan tosi kevyesti ja linjat käydään läpi useampaan kertaan. Pigmentti päätyy kuitenkin samaan ihon kerrokseen kuin aiemminkin, mutta tällä tavalla ei ole niin helppoa tehdä liian syvälle, sekä ihoon päätyy lopulta enemmän pigmenttiä. Myös jälkihoito-ohjeet ovat helpottuneet.

DSC_9118 kopio

 

Pääsin koulutuksessa oppimaan myös uudet kulmakuviot. Aiemmin osasin tehdä vain eurooppalaisella kulmakuviolla, mutta nyt vaihtoehtoja on monia. Muutenkin kulmien teossa ollaan menty siihen suuntaan että katsotaan enemmän asiakkaan omia kulmia ja valitaan kuvio sen mukaan. Ei ole myöskään tavatonta että kulmiin valittaisiin hieman eri kuviot. Tällä tavoin lopputulos on entistä luonnollisempi. Symmetriahan on se johon kauneusihanteissa pyritään, mutta jos tavoitteena on luonnollisuus, niin on mahdollista poiketa symmetriasta.

Jotkut kulmakuvioista kyllä tuntuivat melko omituisilta. On kuitenkin huomattu että ihmisillä luonnostaan on hyvin erilaisia ja eri suuntiin kasvavia kulmakarvoja. Ehkä yksi oudoimmista kulmakuvioiden aluista oli jakautuneet linjat.

_DSC0020 kopio

Uskon kyllä että oma osaamiseni kehittyy tässä kokoajan tekemisen myötä. Nyt vielä koulutuksen jälkeen sain lisää varmuutta tekemiseen, sekä intoa kehittyä paremmaksi. Tekeminen tuntuu edelleen tosi omalta ja nautin siitä hiljaisuudesta ja keskittymisestä johon kulmien teon aikana pääsen. Tässä(kin) asiassa haluan tulla hyväksi.

_DSC0023 kopio

Uudenlainen tekoiho myös mahdollistaa kotona harjoittelun ilman pigmenttiä. Kuten olen aiemminkin maininnut, niin symmetrian saaminen on itselleni kaikista haastavinta. Harjoitusta on onneksi kuitenkin mahdollista tehdä kokoajan.

Olen kyllä tyytyväinen että kävin koulutuksen. Paljon tuli uutta asiaa ja pystyin kysymään muistakin mieltä askarruttavista asioista. Myös omat kulmani saivat vahvistusta koulutuksen lopuksi.

DSC_9186 kopio

_DSC0852 kopio

Jos olet kiinnostunut Microblading koulutuksesta, niin voin lämpimästi suositella ottamaan koulutuksen Sharp Browsin kautta.

Jos taas olet kiinnostunut hankkimaan Microblading kulmat itsellesi, niin VOIN LÄMPIMÄSTI SUOSITELLA VARAAMAAN AIKAA MINULLE NUMEROSTA 0445404229 tai Facebook sivujeni kautta. Viidelle ensimmäiselle (jotka pääsevät tulemaan työpisteelleni Kontiolahteen) annan alennusta -10%. (250€->225€)

mb

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s