Tuotevinkkejä kevääseen

Nyt kun 30 vuotta on tullut mittariin, niin pitäisikö alkaa huolestumaan ikääntymisen merkeistä? Ryppyjä tulee ja iho menettää kimmoisuuttaan. Milloin olisi hyvä aika alkaa miettimään ryppyjen ennalta ehkäisyä, vai onko niillä väliä?

”Hommahan menee siis näin: Elimistön ikääntyessä ei kroppa enää kykene tuottamaan riittävästi hyaluronihappoa. Silloin ihon vedensitomiskyky heikkenee, eikä iho enää pysy yhtä kimmoisana kuin nuoruusvuosina. Ihoon alkaa ilmaantua ryppyjä ja juonteita.” 

DSC_8426

 

Jos ikääntymisen merkit huolestuttaa, niin kokeilemisen arvoinen tuote on Evolve organic beautyn hyaluronihapposeerumi. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sisältäpäin ja samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Iän myötä ihon luonnollinen hyaluronihappopitoisuus heikkenee ja siksi sen lisääminen iholle ulkoapäin on tarpeen. Tuote imeytyy hyvin ja jättää ihon kevyen ja raikkaan tuntuiseksi.

Toinen tuote jonka sain testiin samasta sarjasta on vaahtoava puhdistusgeeli. Tuote puhdistaa tehokkaasti myös meikin, mutta jätti ihoni jopa hieman kireäksi. Silmämeikkikin lähtee helposti, mutta tuotteen joutuessa silmiin aiheutuu pientä kirvelyä. Tuntuu kuitenkin ihanalta saada iho kunnolla puhtaaksi yhdellä tuotteella.

DSC_8420 kopio

Bohon sarjasta kokeiluun sain poskipunan Lie de vin, sekä maapuuterin Terra cotta sävyssä Grande terre. Poskipuna on hyvin runsaspigmenttinen ja sen vuoksi riittoisa. Levityksessä on syytä olla varovainen, sillä pienikin sipaisu riittää tuomaan kasvoille sopivasti punaa. Erittäin kaunis hehkuva sävy.

DSC_8411 kopio

Maapuuteria voi käyttää varjostuksiin, sekä aurinkopuuterin tavoin. Tuotteella saat kasvoille kaunista auringon hehkua. Pidin myös siitä että lopputulos on luonnollinen, koska tuote ei ole kimaltava. Liian hohtavat kasvot eivät näytä kovin luonnolliselta. Aurinkopuuterin käytöstä voit katsoa videon täältä. Seuraavan kuvan meikissä olen käyttänyt molempia tuotteita.

DSC_8879 kopio

Viimeisen testituotteen myötä pääsin myös nauttimaan ihanasta makuelämyksestä. Pirtelöt ovat jo pitkään olleet suosikki välipalani niiden helppouden, terveellisyyden ja monipuolisuuden vuoksi. Pohjana käytän yleensä vettä ja kaurajuomaa. Tässä tapauksessa sekaan laitoin avocadon puolikkaan sekä Foodinin Grassfed heraproteiinia, jossa makuna on vanilja. Monesti lisään pirtelöön myös marjoja, pinaattia tai muita hedelmiä. Juomaa voi käyttää myös palautusjuomana urheilusuorituksen jälkeen. Testasin jauhetta myös rasvakahvin joukkoon ja pienenä määränä se toimii hyvin antamaan ihanan vaniljaisen maun.

Foodinin ensiluokkainen niittyheraproteiini on valmistettu vain korkealuokkaisesta ruoholla ruokittujen lehmien maidosta. Lehmät saavat ympäri vuoden nauttia ruohosta ja vaellella ympäriinsä.

DSC_8399 kopio

Kaupallisessa yhteistyössä Ruohonjuuri.

2 thoughts on “Tuotevinkkejä kevääseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s