Kiertolaiselämä on kivaa

_DSC0773 kopio

Oman työni suhteen minulla on ollut tavoitteena saada  tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti. Myös se että työni ei ole yhteen paikkaan sidottu, on tärkeää. Tykkään muutoksista ja siitä että pääsen vaihtamaan maisemaa. Ihmisenä olen sen tyylinen että innostun helposti, ja koen että vaihteleva työ pitää mielenkiintoni yllä.

_DSC0784 kopio

Kuluneella viikolla olen päässyt tekemään töitä Kuopiossa, Nilsiässä sekä Varpaisjärvellä. Kuopion toimipisteeni on parturi-kampaamo N.joy, jossa myös aloitin työurani yrittäjänä syksyllä 2007. Paikka on vain vaihtunut Puijonkadulta Minna Canthin kadulle. Entinen työkaverini, mentorini ja oppiäitini, kuka auttoi minut aikoinaan yrittämisen alkuun oli siellä minua vastassa. Oloni oli hyvin kotoisa. Onneksi lasteni toinen mummo asuu Kuopiossa, joten lastenhoitokin järjestyi mukavasti. Toivonkin että alkaisin tavoittaa vanhaa asiakaskuntaani uudelleen ja saisin Kuopion työpäivät säännöllisiksi. Puitteet ovat ainakin suotuisat.

_DSC0776 kopio

Omat Microblading taitoni kehittyvät kokoajan ja tekeminen tuntuu jo todella mieleiseltä. Joihinkin asioihin minulla on todella huono kärsivällisyys, mutta tässä kyllä nautin tarkasta tekemisestä sekä muutoksen näkemisestä. Varasin vielä ensi kuulle Light Microblading koulutuksen, jonka käyn Helsingissä päivän kestävällä kurssilla. Haluan oppia lisää ja kehittyä paremmaksi. Myös tässä työssä koen päässeeni siihen flow tilaan, jossa ajatukset ovat ainoastaan käsillä olevassa työssä ja ajantaju katoaa. Sitä koin aiemmin useinkin kampaamotöitä tehdessäni.

Toinen toimipisteeni on Parturi-kampaamo 75 Nilsiässä, Kuopiontien varrella. Siellä minut ottaa vastaan erittäin lämmin ja osaava sukulaisteni vakiokampaaja, kenellä on viihtyisä pieni työpiste erillisessä rakennuksessa oman kotinsa yhteydessä. Käytössäni on oma matkapöytäni, jonka saan helposti koottua asiakasta varten.

_DSC0100 kopio

Varpaisjärvellä on oma lapsuudenkotini, sekä äitini lastenhoitoapuna. Siellä teen työt kotikäynteinä tai vastaanotan asiakkaat kotiimme. Koen olevani todella onnekas että pystyn tekemään töitäni tällä tavalla. Siitä saan kiittää lasteni molempia mummoja, sekä kumpaakin yhteistyö kampaamoa tilojensa lainaamisesta. On se kyllä onni että tuntee paljon hyviä tyyppejä keiden kanssa yhteistyö onnistuu. Pian tämä viikko on taputeltu ja seuraavat ajat varailtu taas reilun kuukauden päähän. Kiertolaiselämä on kivaa.

DSC_8660 kopio

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s