Rentouttava kuumakivihieronta +ALENNUSKOODI

DSC_8308

Pienet hemmotteluhetket lapsiperhearjessa tuntuvat taivaalliselta. Monesti siihen ei tarvita muuta kuin hetki hiljaisuutta ja yksin oloa. Välillä on kuitenkin ihana saada erityistä hemmottelua, ja siihen kuumakivihieronta on loistava vaihtoehto.

Kuumakivihieronnassa käytetään eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnonkiviä. Kivien lämpö on todella rentouttava ja miellyttävän tuntuinen. Hieronta on kivuton, mutta lämmön ansiosta tehokas. Kuumakivihieronnalla on monta hyvää vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hoidon aikana voi todella kokea kokonaisvaltaisen rentoutumisen.

DSC_8315 kopio

Hoidon jälkeen oli todella hyvä ja lämpöinen olo. Olen haaveillut joskus opiskelevani kuumakivihierontaa ja nyt tuo ajatus vaan vahvistui. Haluaisin pystyä tekemään asiakkaalle yhtä hyvän ja rentoutuneen olon kuin mitä itse sain hoidon aikana kokea.

Luontaishoitola Valopuro sijaitsee Joensuun Kulhossa, jossa Diplomiaroma-/moderni vyöhyketerapeutti ja luontaishoitaja Armi Sykkö tekee hoitoja oman kotinsa yhteydessä. Hänen palveluihinsa kuuluvat Shiatsu, Aromaterapia, Vyöhyketerapia, Intialainen päähieronta, Kuumakivihieronta, Energiahoidot sekö Korvakynttilähoidot. Valopurossa on ihanan rauhallinen tunnelma, eikä pysköintiongelmia ole. Joensuun keskustasta Valopuroon on vain vartin matka.

NYT VOIT SAADA 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ HOIDOSTA KUN MAINITSET BLOGINI HETKI ITSELLE AIKAA VARATESSASI. VALOPURON SIVUILLE VOIT KLIKATA TÄÄLTÄ.

Kaupallisessa yhteistyössä Valopuro.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s