Merkityksellinen vuosi

DSC_8141 kopioTuntuuko joskus siltä, että ajelehdit viikosta toiseen vailla päämääriä joita kohti mennä. Saat ehkä aika ajoin hyviä ideoita asioista joita haluaisit tehdä, mutta arjen pyörityksessä ne unohtuvat ja siirtyvät ajatuksiesi ”vielä jonain päivänä” -lokeroon. Sinun on ehkä vaikea määrittää asioita joihin haluaisit panostaa ja unohdat helposti ne asiat joista voisit olla kiitollinen. Välillä voisi olla hyvä pysähtyä hetkeksi ja tarkistaa suuntaa, johon omassa elämässään on kulkemassa.

DSC_8096Jos saisin valita yhden kirjan jonka voisin taikoa oma tekemäkseni, niin se olisi varmasti Maaretta Tukiaisen tehtäväkirja Hyvän mielen vuosi. Kirja on innostava ja inspiroiva ja se saa todella pohtimaan omaa elämää monelta kantilta. Vuoden jokaiselle viikolle on koottu tehtäviä aihealueittain, joita ovat mm. tavoitteellisuus, ihmissuhteiden vaaliminen, oman voiman tunnistaminen, uteliaisuus sekä miten saan tehtyä unelmastani totta. Jokaisesta aiheesta löytyy pieni tietopaketti, sekä erilaisia tehtäviä ja pohdintoja. Kirjan aloituskuukaudeksi voi valita minkä tahansa kuukauden. Ei siis ole väliä vaikka aloittaisit kirjan kesken vuotta.

DSC_8085Minusta on aivan ihanaa uppoutua omiin unelmiin ja haaveisiin, ja se että ne saa kirjoitettua ylös tekevät niistä entistä konkreettisempia. Kirjan avulla saat selkeän kuvan siitä missä olet nyt, mihin haluat edetä, mistä asioista nautit, mihin käytät aikasi, mitä ajattelet itsestäsi, mihin asioihin olisi tarpeellista panostaa ja niin edelleen. Tämän parempaa tehtäväkirjaa en osaisi kuvitella. Mietin myös sitä, miten ihanan muiston lapseni ja lapsenlapseni minusta saavat jos vaan onnistun säilyttämään kirjan heidän aikuisuuteensa asti. Kirja kertoo aika hyvin omasta elämästäsi kokonaisen vuoden ajalta. Ehdottomasti hyvän mielen kirja, joka on myös loistava lahjaidea.

DSC_8133Oman kirjani sain blogia varten PS- kustantamolta. Voit valita oma lempivärisi (pinkki, turkoosi, keltainen) ja klikata kauppaan täältä.

Muita hyvän mielen tuotteita ja tietoa kirjan tekijästä voit löytää täältä.

Tee omasta vuodestasi merkityksellinen ❤

DSC_8120

One thought on “Merkityksellinen vuosi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s