Laadukasta luonnonkosmetiikkaa +ripsiväritarjous

DSC_7796 kopioPääsin jälleen tekemään meikin ihanilla ZAO Makeup sarjan tuotteilla. Kauniin luonnollisilla ja pehmeillä sävyillä saa aikaan raikkaan ja hehkuvan meikin. Tuotteet ovat runsaspigmenttisiä ja niiden tuoksu on erittäin miellyttävä. Todella ylellinen sarja, sekä samalla ekologinen ja hoitava. Lisää tietoa tuotteista löytyy myös aiemmasta postauksestani: https://hetkiitselle.blog/2018/01/17/monipuolinen-meikkisarja/

 

ZAOn sarjassa minua jo alussa miellytti pelkkä tuotteiden ulkonäkö sekä pakkaukset. Kuitenkin kaikki testiin saamani tuotteet ovat vakuuttaneet minut myös laatunsa suhteen. Näiden tuotteiden perusteella olisin valmis ottamaan sarjan käyttööni sekä myyntiin, kunhan sopiva aika koittaa.

Olin tehnyt näillä tuotteilla meikin myös itselleni kun kävimme kuvaamassa Kolin talvisissa maisemissa.

DSC_7679 kopioSarjan ripsivärien pakkaukset ovat uusiutumassa, joten kaikki vanhan malliston TUUHEUTTAVAT JA VAHVISTAVAT RIPSIVÄRIT OVAT NYT -20% Kauneudella verkkokaupassa. Jos siis olet miettinyt hyvän luonnonkosmetiikkatuotteen hankkimista, niin nyt kannattaa hyödyntää tuo tarjous. Verkkokaupassa voit myös ihastua muihin  monipuolisiin sarjan tuotteisiin. Tarvikkeita löytyy myös ammattilaiskäyttöön.

Verkkokauppaan pääset tästä linkistä: https://kauneudella.avoinna24.fi/webstore#f/g-b21190ec-a25d-11e5-b450-cf69be440050. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

DSC_8287 kopio

Yhteistyössä ZAO Makeup.

2 thoughts on “Laadukasta luonnonkosmetiikkaa +ripsiväritarjous

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s