Hikoilusta hyvää oloa +ALENNUSKOODI ENERGYLLE

DSC_8177Oli lauantai päivä. Kotoa lähdettyäni olin jättänyt esikoisen katselemaan lastenohjelmia ja kuopuksen nukkumaan päiväunia isänsä viereen. Matkaa meiltä kuntokeskus Energylle on noin 20 kilometriä, mutta oman ajan ja hyvän treenin saamiseksi sen ajelee mielellään. Kuntokeskuksen tunnelma on samalla rauhallinen että energinen. Vastaan tulevilla ihmisillä on hyvä fiilis. Jokainen on siellä viettämässä itselleen tärkeää aikaa; latautumassa, päästämässä paineita tai etenemässä kohti omia tavoitteitaan. Itse pidän ennen kaikkea siitä, että saan nauttia omasta ajasta, tyhjentää arjessa rullaavat ajatukset ja samalla kohottaa kuntoa.DSC_8148 kopioOlen viime aikoina alkanut yhä enemmän kaivata takaisin kuntosalille ja ryhmäliikuntatunneille. Nimenomaan ohjatut tunnit ovat itselleni mieluisimpia. On niin helppoa vaan mennä mukaan ja tehdä kuten neuvotaan samalla kun nauttii hyvästä musiikista ja siitä että hiki virtaa. Sopivaa vaihtelua tulee sillä että osallistuu erilaisille tunneille. Podypump on ehdoton suosikkini. Siinä käydään kaikki lihasryhmät läpi tehokkaasti tunnin aikana ja painot voi valita itselleen sopivaksi. Jos taas kaipaa kunnon hikoilua, niin siihen spinning on loistava valinta. Tunteja löytyy hyvin monipuolisesti aina tanssillisesta Sh´bamista, räjähtävään Bodyattackiin sekä rauhalliseen Bodybalanceen. Paikkana kuntokesus Energy tarjoaa hyvän valikoiman ryhmäliikuntatunteja joista voi valita itselleen sopivimmat. Tuntien tarkemmat kuvaukset löydät täältä: https://www.kuntokeskusenergy.com/ryhmaliikunta/rantakyla.

DSC_8168 kopioRyhmäliikuntatunneilla on hyvä energia ja yhdessä tekemisen meininki. Hyvä ohjaaja osaa antaa lisää virtaa ja kannustaa jaksamaan vielä silloin kun tekisi mieli luovuttaa. Yksin tehdessä juuri tuo tuki puuttuu, jolloin ei välttämättä saa puserrettua itsestään niitä viimeisiä voimia. Tunnin jälkeen on hyvä ja kaikkensa antanut olo.

DSC_8165 kopioKotiin päin ajellessani mietin miten ihanaa on että päivä on pidentynyt ja ollaan menossa kevättä kohti. Kello oli melkein puoli neljä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Jaksamista kaikkeen tekemiseen on taas rutkasti enemmän. Ei mene pitkään kun kaapeistakin saa alkaa kaivella kevyempää vaatetusta. Lisää jaksamista arkeen tuo myös se, että saa tehdä itselleen tärkeitä asioita. Niistä liikunta on yksi tärkeimmistä. Liikunnan myötä tulee myös paljon muita jaksamiseen ja hyvään oloon liittyviä hyötyjä. Kannattaa siis laittaa hyvän olon pyörä pyörimään!

DSC_8183Jos olet kiinnostunut ryhmäliikuntatunneista tai kuntosalijäsenyydestä, niin nyt olisi hyvä tilaisuus aloittaa treenaminen. Yhteistyön kautta SAAN TARJOTA TEILLE KOKEILUKUUKAUDEN HINTAAN 29€. Tarjous koskee kaikkia uusia asiakkaita. Käy tutustumassa Kuntokeskus Energyn kotisivuihin ja valitse sinua lähin toimipiste (vaihtoehdot Ylämylly, Joensuu keskusta, Rantakylä). Kerro koodi ja aloita treenaaminen!

Yhteistyössä Kuntosalikeskus Energy.

DSC_8180 kopio

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s