Tunteet talteen

DSC_7579Viime viikonloppuna sain tehdä mahtavan kuvausreissun Kolin upeisiin maisemiin. Kuvasimme esikoistaan odottavan pariskunnan odotuskuvaukset, sekä kuvia yritystoimintaansa aloittavan Synnytyskoplan nettisivuille. Ilma oli mitä parhain. Aurinko hohti pilvien takaa ja pakkanen pysyi sellaisissa lukemissa että kuvattavat tarkenivat hetkittäin kevyemmässäkin vaatetuksessa. Ihmisiä oli kyllä liikkeellä, mutta ei haitaksi asti. Lunta oli valtavat kinokset ja maisemat olivat mahtavat!

DSC_7626 kopio

DSC_75532 kopioOdotuskuvaukset ovat lähellä sydäntäni ja tykkään kovasti tehdä niitä. Muistelen välillä omia raskausaikojani haikeudella, miten ihanaa ja jännittävää aikaa se oli! Etenkin kuvien kautta pystyn hyvin muistamaan sen aikaiset fiilikset. Itselleni kuvat ovat hyvin tärkeitä ja haluan niillä luoda hyviä muistoja myös asiakkailleni. Yleensä pyydänkin asiakkaita ajattelemaan tulevaa vauvaa ja tämän hetkisiä tunteita silloin kun kuvaamme. Haluan että tunteet ovat liitettynä kuviin ja että ne samat fiilikset muistuvat mieleen taas myöhemmin kuvia katsellessa. Monestihan raskausaika voi olla myös haastavaa kaikkien tunteiden vuoristoratojen, huonon olon ja vaivojen seurauksena. Mielestäni olisi kuitenkin ihanaa että jälkeenpäin voisi myös muistella niitä kuviin talletettuja hyviä hetkiä.DSC_7662 kopioKuviin pääsi myös Elsa, yksi Synnytyskoplan kolmesta jäsenestä. Synnytyskopla on uusi Joensuulainen yritys, jossa kolme alan ammattilaista tarjoavat palveluita raskaana oleville sekä jo synnyttäneille. Heidän palveluihinsa kuuluvat synnytysvalmennukset, yksilöohjaus, kotikäynnit, imetysohjaukset, doulaus sekä kotisynnytyksissä avustaminen. Jos perheeseenne odotetaan vauvaa, niin suosittelen kurkkaamaan tämän sivuston: https://www.facebook.com/synnytyskopla.fi/. Sieltä löytyy myös pieni hyvän fiiliksen video, jonka kuvasimme tältä Kolin reissulta.

DSC_7713 kopioKun olimme saaneet tarvittavat kuvat pakettiin, niin emme kuitenkaan heti malttaneet lopettaa. Noissa maisemissa olisi helposti mennyt kokonainen päivä jos toinenkin. Tavoitteeni tälle talvelle olisikin päästä vielä uudelleen kuvaamaan noihin samoihin maisemiin. Eipähän siinä ole muuta kuin keksiä kuvausaihe, lyödä päivä lukkoon ja toivoa suotuisaa säätä. Tuo Koli on kyllä todella upea paikka, jossa on tilaa hengittää ja mielikin lepää. Omalla kohdallani ainakin tunne tallentui seuraavaan kuvaan. Toivon että niin on käynyt myös muiden kohdalla.

DSC_7694

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s