Tänään on hyvä päivä

DSC_7894 kopioOma työhuoneeni on alkanut pikkuhiljaa täyttymään ihanista ja hyvää mieltä tuovista esineistä. Jostakin syystä hempeän vaaleanpunainen väri on tullut sisustukseen mukaan, vaikka en aiemmin ole siitä erityisemmin pitänyt. Nyt se kuitenkin tuntuu juuri oikealta väriltä, joka mielestäni kuvaa sitä rauhallista omaa hetkeä jonka toivon asiakkaan luonani saavan.

DSC_7926DSC_7915Nautin valtavan paljon siitä rauhasta ja selkeydestä minkä työhuoneellani koen. Luulen että se on juuri sopivaa vastapainoa oman kodin hulinalle ja sotkuille. Siellä minulla on hetki aikaa itselle ja omalle tekemiselle. Usein tekisikin mieli vain istua ja katsella ympärilleni. Monesti työhuoneelta lähtiessäni viivyn ovella hetken ja mietin sitä miten kiitollinen olen tästä paikasta. On hyvä olla.

DSC_7882 kopio”Mielikuvitus sallii, unelmat uskaltavat, minä toteutan.” Itse uskon paljolti siihen että omien unelmien kautta on mahdollista saavuttaa hyvin paljon niitä asioita joita itselleen toivoo. Tavoitteet täytyy vain olla tiedossa ja niille on annettava aikaa ja uskoa. Samaan aikaan on hyvä olla kiitollinen kaikesta siitä mitä nyt on. Niillä tunteilla ja ajatuksilla joita päivittäin koet, on suuri merkitys siihen mihin suuntaan elämääsi ohjaat. Jos vain murehdit, epäröit ja pelkäät, niin tulet kohtaamaan sellaisia asioita joissa nuo tunteet tulevat koetuksi. Näin esimerkiksi negatiivisuudella ruokit niitä asioita joiden kautta tunnet negatiivisuutta lisää. Huomaatko usein esimerkiksi sen, että joskus aamulla yksi mönkään mennyt asia saa sinut huonolle tuulelle, ja sen jälkeen tuntuu että koko päivä on täynnä epäonnistumisia. Hyvin tuttu juttu ainakin itselleni. Omiin ajatuksiin on hyvä kiinnittää huomiota ja katkaista negatiivisuuden kierre.

DSC_7889 kopioItselleni ainakin kaikki kauniit asiat sekä näissäkin Anna-Mari Westin tuotteissa olevat lempeät ja kannustavat sanat tuovat paljon hyvää mieltä. Ne auttavat ajatuksia pysymään positiivisina. Luomme paljon asioita omien mielikuviemme kautta, joten vaali niitä asioita jotka tuovat sinulle hyvän mielen. Positiivisuuden oppimisessa on itsellänikin parantamisen varaa, eikä aina voi ollakaan yhtä onnen huumaa. On silti hyvä kiinnittää huomiota pieniin asioihin ja uskoa siihen että myönteisillä ajatuksilla saat aikaan lisää hyvää. Tänään on hyvä päivä!

Kuvissa esiintyneet tuotteet sekä paljon muita löydät valokuvaaja Anna-Mari Westin sivuilta: http://www.annamariwest.com/ sekä AmandaB:n jälleenmyyjiltä ja nettisivuilta: http://www.amandabshop.com/shop/front

Jos koet tarvitsevasi lisää positiivisuutta ja kannustavia sanoja tai haluat ilahduttaa läheisiäsi, niin kerro siitä tähän tai Facebook julkaisuun, niin lähetän yhdelle kommentoijalle valikoiman kauniita postikortteja Anna-Marin valikoimasta. Tuotteet on saatu blogia varten.

DSC_7901 kopio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s