Yhdessä hyvä tulee

Aiemmin kirjoitin siitä, miten jossakin vaiheessa tulin miettineeksi sitä että miksi oikein muutimme tänne Kontiolahteen. Tuntuu että olemme kaikesta niin kaukana. Kuitenkin jo viime vuoden puolella aloin päästä tarkoituksen jäljille. Olin löytänyt itselleni työtilan, jossa voisin alkaa tekemään töitäni monipuolisesti. Nyt on se tilanne että lapset ovat aloittaneet osa-aikaisen hoidon ja vuokrasopimus tuohon työhuoneeseen on kirjoitettu. Enää tarvitsisi saada työt rullaamaan.

Olen sen verran onnekas että olen saanut itselleni mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Hieronta Kehokeskuksella kanssani työskentelee Hanna sekä Susanna. Hanna (kuvassa ylhäällä) on varsinainen moniosaaja. Hän on kouluttautunut parturi-kampaajaksi, kosmetologiksi, ripsien tekijäksi, luontaishoitajaksi ja viimeisimpänä hierojaksi. Minusta on ollut loistava tavata ihminen kuka on myös kiinnostunut yhdistämään työssään montaa eri osaamista ja saanut sen vielä toimimaan loistavasti. Hanna omistaa siis viereisen Parturi-kampaamo Helin ja Kauneushoitola Hanna Marian. Hanna oli se henkilö kuka uskoi osaamiseeni sen verran, että halusi jakaa yhteiset vuokratilat myös minun kanssani.

Hannan tekemiin luontaishoitoihin kuuluvat aroma- ja vyöhyketerapia sekä shiatsu. Aromaterapia on yksi suosituimmista täydentävistä hoitomuodoista Euroopassa ja monissa maissa se on osa virallista terveydenhuoltoa. Se on lempeä ja luonnollinen tapa terveyden tukemiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Aromaterapiassa hyödynnetään eteeristen öljyjen terapeuttisia ominaisuuksia sekä kosketukseen perustuvien hoitomuotojen käyttöä asiakkaan hyvinvoinnin lisäämiseen (http://suomenaromaterapeutit.fi/aromaterapia/).

Vyöhyketerapiassa käydään läpi asiakkaan koko keho heijastepisteiden kautta. Hoito saa aikaan elimistön puhdistautumista ja käsittelyn aikana keholle annetut signaalit pyrkivät tasapainottamaan elimistön tilaa. Vyöhyketerapiasta voi olla apua monenlaisiin vaivoihin, esimerkiksi: stressiin, päänsärkyyn, migreeni,yleiseen väsymykseen, nivel- ja lihassärkyyn, allergioihin, astmaan, ummetukseen, lapsettomuuteen, unettomuuteen, koliikkiin ja tulehduskierteisiin. https://suomenvyohyketerapeutit.fi/vyohyketerapiahoito/

Shiatsu on kokonaisvaltainen kehonhoitomuoto. Shiatsun tarkoituksena on stimuloida ja tukea kehon omia paranemisprosesseja ja edistää hyvinvointia tasapainottamalla kehon omia energioita. Hoidon tarkoituksena on lievittää kipua ja laukaista jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä ja parantaa aineenvaihduntaa – harmonisoida kehon toimintaa. Shiatsu toimii hyvin myös stressin lievittäjänä. https://shiatsufinland.fi/

27044485_10155957897546772_1219052501_nHannan palveluihin kuuluvat  myös parturi-kampaajan ja kosmetologin työt sekä ripsienpidennykset.

Kolmantena Hannan ja itseni lisäksi Hieronta Kehokeskuksen tiloissa työskentelee Susanna. Hän on kouluttautunut urheiluhierojaksi Itä-Suomen liikuntaopistolla ja tekee töitä Hieronta Kehokeskuksen lisäksi Joensuun keskustassa Jalkahoitola Leila-Kaarinan tiloissa (Torikatu 7A). Susanna on kouluttautunut myös hevosalalle ja tekee osittain vielä niitäkin töitä. Susannan käsittelyssä on mahdollisuus rentoutua, tai vastaavasti tuntea hieronnan vaikutus kipeissä lihaksissa.

Hannan lisäksi kampaajien iloiseen tiimiin kuuluu Heli (vas) ja Riika (oik). Heli ja Riika tekevät taidolla ja tunteella monipuolisia parturi-kampaajan töitä ja näkee että he nauttivat työstään. Heli on valmistunut kampaajaksi 2001 ja samana vuonna voitti parturipuolen junior sarjan Suomen mestaruden. Riika valmistui vuonna 2014 ja hänen lempi osa-alueensa ovat värjäykset ja vaalennukset. Kampaamon valikoimiin kuuluvat myös hiuksia hoitavat kasvivärit sekä Olaplex hoito. Itse sain nauttia jälkimmäisestä palvelusta, kun Riika käsitteli kuivaa hiuskuontaloani.

Näiden ennen ja jälkeen kuvien välissä hiuksiini tehtiin siis hiuksen rakennetta korjaava Olaplex hoito. Hiusten väriä kirkastettiin sävyttävällä hoitoaineella ja kuivia latvoja leikattiin muutamia senttejä. Viimeistelyn kiharat on tehty muotoiluraudalla.

Omiin palveluihini kuuluvat Microblading kulmien muotoilu, meikit, hiusten viimeistelyt kuvausten yhteydessä, sekä valokuvaukset (mm. potretit, juhlat, lapset, tuote- sekä ennen ja jälkeen kuvaukset). Minulla on myynnissä myös upeita Coruu silikonikoruja (https://www.coruu.fi/). Vaikka ensimmäiseltä ammatiltani olenkin parturi-kampaaja, niin kaipuuta kokonaan niihin töihin ei ole. Olen iloinen että pystyn edelleen hyödyntämään osaamistani omissa töissäni, mutta paras mahdollinen ratkaisu on tämä että voin tehdä yhteistyötä toisten osaavien kampaajien kanssa. Koen että meillä on tässä hyvä porukka, jossa jokainen pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

Tule tutustumaan palveluihimme ja hyödynnä tämän hetken tarjoukset. Hannalle varatut volyymiripset KAKSI YHDEN HINNALLA (135€) sekä 2x 30min hieronta 40€. Tarjoukset voimassa helmikuun loppuun asti.

Oma tarjoukseni Microblading kulmiin: kolmelle ensimmäiselle hintaan 200€ (norm. 250€) sekä kuvauskäytössä olleet korut -15%. Aikaa voit varata numerosta 044 5404229.

Tutustu parhaillaan päivittyviin nettisivuihin: http://kehokeskus.fi/, Facebookissa: http://www.facebook.com/kehokeskus/, Kampaamon sivuihin: http://www.hannamaria.fi/, http://www.facebook.com/helihannamaria/, sekä omiin sivuihini: http://www.facebook.com/Hetki-itselle sekä instagramissa nimellä hetki_itselle.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s