Monipuolinen meikkisarja

laura2 kopioNyt luulen löytäneeni suosikki meikkisarjani. Olen kyllä löytänyt paljon hyviä tuotteita eri luonnonkosmetiikkasarjoilta, mutta usein valikoimasta on mielestäni uupunut jotain, tai sitten olen vain kokeillut yksittäisiä tuotteita. Tämän parempaa kokonaiskuvaa en ole muusta meikkisarjasta tähän mennessä saanut. Kyseessä on siis ZAO Make Up.

DSC_4404Zaon tuotteet ovat pakattu kauniisiin bambu rasioihin. Sarja tukee ekologisuutta ja taloudellisuutta, sillä lähes kaikkiin tuotteisiin voi kätevästi entisen loputtua hankkia pelkän täyttöpakkauksen. Osa tuotteista on myös pakattu kauniisiin puuvillapusseihin.

Kaikki sarjan tuotteet ovat 100% luonnonraaka-aineista ja kaikki ovat sertifioituja. Luontoa ja ihmistä on kunnioitettu kaikissa tuotannon vaiheissa, joten tuotteet ovat myös hyvä eettinen valinta.

DSC_4423 kopioMeikeissä on upeat sävyt ja ne ovat hyvin runsaspigmenttisiä. Jopa niiden tuoksu on erittäin miellyttävä. Magneettirasiaan on helppo vaihdella sävyjä tarpeen mukaan.

DSC_4433 kopioTässä listattuna tuotteet jotka sain käyttööni: Orbit brush sivellin, Kabuki sivellin, magneettirasia, mineraalipuuteri Clear beige, mattahuulipuna Satin dark purple, huultenrajauskynä Burgundy, poskipuna Dark purple, kynsilakka Antic pink, vahvistava ripsiväri black, huulikiilto Burgundy, hohdepuuteri Pink champagne sekä helmiäisluomivärit Pearly ivory ja Bronze. Voit tutustua tuotteisiin lisää täällä: http://zaomakeupsuomi.fi/

DSC_4419Tein tuotteilla meikin sekä itselleni, että ystävälleni. Molempiin käytin meikkipohjaa, poskipunaa, rispiväriä, molempia luomivärejä ja huultenrajauskynää. Ystävälleni käytin huuliin kiiltoa ja itselleni huulipunaa. Meikkipuuterin levitin ihanan pehmeällä Kabuki siveltimellä ja silmämeikin häivytykseen käytin pyöreäpäistä Orbit sivellintä.

DSC_4414 kopioEn oikein osaa nostaa mitään tuotetta erityisesti esille, sillä olin tyytyväinen niihin kaikkiin. Huulipunasävy Satin dark purple on kuitenkin omaan makuuni juuri täydellinen. Sävy on sopivan viileä ja raikas. Helmiäishohtoiset luomivärit taas ovat kauniit yhdessä ja tekevät silmämeikistä pehmeän, mutta erottuvan.

Todellakin tämä meikkisarja tuntuu kaikinpuolin miellyttävältä ja omalta. On loistavaa että tuotteissa pystyvät yhdistymään sekä kaunis ulkonäkö, ekologisuus, eettisyys, hoitavuus että laatu.

Nyt on hyvä tilaisuus tutustua Zaon meikkisarjaan, sillä koodilla -10ZAO saat 10% alennuksen Ecoteekin verkkokaupasta https://www.ecoteekki.fi/ sekä Ecoteekin Joensuun toimipisteestä osoitteesta Torikatu 29. Tarjous on voimassa 11.2 saakka. Yhteistyössä ZAO Makeup Suomi sekä Ecoteekki.

zao

2 thoughts on “Monipuolinen meikkisarja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s