Piristävä meikkihetki

DSC_5054 kopioBohon meikkisarjasta minulla on aiemmin ollut käytössäni yksi ruskea luomiväri, sekä meikkivoide. Nyt pääsin laajemmin tutustumaan luomiväreihin saadessani käyttööni Earth luomiväripaletin https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/luomivarit/luomivaripaletti-earth-gp-boho-3760220172167 sekä yksittäisen luomivärin Amethyste https://www.ruohonjuuri.fi/luomivari-amethyste-oap-217-boho-3760220170361. Todella upeita sävyjä runsaalla pigmentillä. Luomiväripaletin sävyt ovat maanläheisiä ja violetilla Amethystella saa tehtyä näyttävän silmämeikin. Näitä tuotteita käyttää myös mielellään niiden ekologisuudenkin vuoksi.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

3Tässä silmämeikissä käytin luomiväripaletin tummanviolettia ja valkoista sävyä, sekä yksittäistä Amethyste sävyä. Itse käytän silmämeikissä aivan liian harvoin kirkkaita sävyjä. Yleensä siis vain harmaata tai ruskeaa, sekä vaaleaa. Nyt kuitenkin tykästyin näihin sävyihin. Mielestäni lopputulos on ihanan raikas.

 

Käytin meikissä vielä yhtä itselleni uutta tuotetta sarjasta, josta olen jo pitkään ollut kiinnostunut, mutta jota vasta nyt pääsin kokeilemaan. Sarja on siis Zuii organic ja tuote Volume mascara Granite https://www.ruohonjuuri.fi/volume-mascara-granite-zuii-812144012210. Ripsiväri antaa sopivasti tuuheutta ja kestää hyvin varisematta. Tuoksu on aika voimakas, mutta ei häiritsevä. Se on peräisin kuitenkin luonnollisista ainesosista.

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista, vahvoja sävyjä unohtamatta. Luomusertifioidun Zuii Organic sarjan tuotteet valmistetaan jasmiinin ja ruusun kukkien nupuista, kamomillan kukkien terälehdistä, hoitavista kasviöljyistä ja muista kukka- ja kasviperäisistä, ihoa hellivistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja. Nauti värikylläisyydestä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikistä – Life is Colour!

DSC_5047 kopioMeikkiä tehdessäni sain nauttia myös hyvästä luomulaatuisesta kahvista. Rasvakahvit ovat olleet kovassa suosiossa jo jonkun aikaa ja näillä Warrior coffee pikakahveilla saat rasvakahvin hyödyt helposti käyttöösi https://www.ruohonjuuri.fi/instant-voikahvi-original-warrio-6430060650015.  Rasvakahvin hyvistä rasvoista saat erittäin tärkeitä vitamiineja, sekä ne tekevät hyvää hormonitoiminnalle. Lisäksi ne auttavat pudottamaan painoa ja antavat paljon tasaista energiaa. Vaihtoehtoina on tavallinen sekä vaniljan makuinen rasvakahvi. Vanilja on enemmän omaan makuuni. Pakkauksessa on kuusi annospussia. Pussin sisältö sekoitetaan noin 2 dl kuumaa vettä.

 

DSC_5063 kopioWarrior Coffeen luomulaatuinen instant voikahvi on valmistettu laadukkaasta Arabica -kahvista, joka on sekoitettu luomulaatuiseen kirkastettuun voihin ja neitsytkookosöljyyn. Kookosöljyn keskipitkät rasvahapot antaa energiaa ja kirkastettu voi sisältää A-, E- ja K-vitamiineja. Rasvakahvi on noussut suureen suosioon suorituskykyään optimoivien, kilojaan karkottavien ja trenditietoisten keskuudessa.

DSC_6438 kopio

Tuotteet saatu blogia varten. Yhteistyössä Ruohonjuuri. Paljon ihania tuotteita kategorioissa Ruoka, Terveys, Kauneus ja Koti: https://www.ruohonjuuri.fi/.

 

One thought on “Piristävä meikkihetki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s