Tässä ja nyt

DSC_3499 kopioAlan pikkuhiljaa saada kerättyä omalle työhuoneelleni ihania ja omalle tuntuvia esineitä ja huonekaluja. Minusta on tärkeää saada työympäristö sellaiseksi jota on kiva katsella ja jossa viihtyy. Yhtenä yhteistyönä sain sisustuskauppa AmandaB:stä työhuoneelleni Anna-Mari Westin suunnitteleman Tässä ja nyt kellon, sekä kauniin valkoisen Olen onnellinen huovan. AmandaB on aivan ihastuttava kauppa, jonka tuotteilla sisustaisi mielellään oman kodin. AmandaB verkkokauppaan pääset kurkkaamaan tästä: www.amandabshop.com.

DSC_3508Ihastuin itse kovasti Anna-Mari Westin tuotevalokoimaan. Hänen ottamansa kuvat ovat upeita ja yhdessä kauniiden tekstien kanssa tuovat ainakin itselleni todella hyvää mieltä sekä rauhallisuutta. Satuinkin kaupoilla törmäämään näihin tuotteisiin ja monista ihanista vaihtoehdoista päätin hankkia Nauti pienistä hetkistä pöytätabletin sekä Anna hetken pysähtyä sylitarjottimen. Voi että miten kauniita esineitä. Ehdin jo nähdä mielikuvan siitä miten teen meikit työpöytäni ääressä, jota koristaa tuo ihana tabletti ja miten asiakas saa nauttia kahvinsa samalla ihaillen tarjottimen kuvia ja tekstejä. Näin on myös tapahtunut. Toivottavasti asiakkailleni tulee näistä yhtä hyvä mieli kuin minulle.

Muihin Anna-Mari Westin tuotteisiin voit tutustua täällä: http://www.amandabshop.com/shop/cat?groupcode=WESTDSC_4166 kopioDSC_4180Tällä hetkellä uusin hankinta työhuoneelleni on kaunis kermanvalkoinen arkkupenkki. Toiveissani olisi maalata penkki joskus valkoiseksi, mutta toistaiseksi siihen laittamani valkoinen karva yhdistää sitä mukavasti muuhun valkoiseen sisustukseen. Tyyliltään se sopii mielestäni hyvin aiemmin hankkimani työpöytä lipaston kanssa.

DSC_6301

Näin se työtila alkaa hiljalleen muuttua oman näköisekseni. Viimeksi eilen kävin siellä tekemässä asiakkaalle kuvauksen, sen jälkeen kun olin viereisen kampaamon puolella tehnyt hänelle meikin sekä hiusten viimeistelyn. Ai että miten kivalta voi työn teko tuntua! Toivotaan että se tuntuu samanlaiselta vielä vuosienkin päästä. Uskoisin että se on mahdollista. Tällä hetkellä ainakin vaikea kuvitella muuta. Mutta ei mietitä liian kauas, sillä olen onnellinen ihan juuri näin, tässä ja nyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s