Tekemistä pakettiin

Olen viime aikoina tehnyt töitä oman yritystoimintani eteenpäin viemiseen. Tavoitteena on ollut selkeyttää omaa tekemistä ja saada paketoitua sitä järkeväksi kokonaisuudeksi. Aiemmin olen toiminut nimellä Valokuvaaja Maiju Rissanen, mutta se ei tuo esille kaikkea osaamistani. Sitten tuli sana HETKI, joka alkoi tuntua omalta. Ajattelin että ehkä jonakin päivänä minulla olisi oma STUDIO HETKI. Käytin epävirallisesti nimiä Hetki Photography ja Hetki Brows, mutta nekään ei tuntuneet enää toimivilta. Lopulta keksin sen, minkä olin keksinyt jo aiemmin. Hetki itselle. Blogi oli jo valmiina, mutta nyt voisin niputtaa kaiken tekemiseni tuon nimen alle. Laitoin hakemuksen Patentti- ja rekisterihallitukseen ja nyt minulla on virallisesti uusi toiminimi.Hetki_itselle_musta_JV

Pian rekisteröimisen jälkeen aloin miettimään sopivaa ulkoasua uudelle toiminimelleni. Ehdin kysellä muutamia vaihtoehtoja, kunnes löysin Facebookin Palvelut Joensuu ja lähialue -ryhmästä ilmoituksen, jossa kysyttiin ”Kaipaako verkkosivusi tai logosi kasvojen kohotusta?” Ilmoituksessa esitelty henkilö oli Pieta Honkakoski. Hänen palveluitaan ovat grafiikka: kuvittaminen, logosuunnittelu, valokuvaus, sekä responsiivisten verkkosivujen tekeminen. Pieta on valmistunut medianomiksi Karelia-ammattikorkeakoulusta kesällä 2017 ja aloittaa graafisen suunnittelun jatko-opinnot Helsinki Design Schoolissa helmikuussa 2018. Häntä saan kiittää yllä olevasta kauniista Hetki itselle -logostani. Pietan profiilin löydät Linkedin sivustolta: https://www.linkedin.com/in/pietahonkakoski/.

pieta kopioTyöskentely Pietan kanssa sujui mukavasti. Itselläni oli jo valmiina ajatus siitä, millaisen logon haluaisin ja Pieta osasi lähteä työstämään sitä oikeaan suuntaan. Mietimme ja kokeilimme erilaisia versioita. Testasimme sopisiko jokin väri tekstin kaveriksi, mutta päädyimme kauniin yksinkertaiseen ja kevyeen tekstiin. Mielestäni se tuo hyvin esille ajatusta nimen takaa. Toivon että pystyn omalla tekemiselläni samaan aikaan kauneutta ja hyvää oloa, sekä muistoja hyvistä hetkistä. peili kopioOma työhuoneeni alkaa pikkuhiljaa tulemaan valmiimmaksi. Uusin sinne hankkimani tavara on peili. Se onkin aika olennainen asia, kun ajattelee esimerkiksi meikkien tekoa. Myös Coruu silikonikoruja minulla on myynnissä pieni varasto. Niille on vielä mietinnässä sopiva myyntiteline. Vähän myöhemmin toivottavasti tulevat valikoimaan myös meikit.

Itselläni on niin hyvä olo joka kerta astuessani sisään työhuoneelleni. Tuntuu siltä että juuri tällaisesta olenkin haaveillut. Oma pieni työtila, jossa pystyn tekemään niitä asioita joista nautin. Mieli lepää. Toiveeni on, että tekemiselleni olisi tarpeeksi kysyntää. Jos haluat olla apuna yritystoimintani alkuun saattamisessa, niin voit käydä tykkäämässä ja jakamassa uutta Facebook sivuani: https://www.facebook.com/Hetki-itselle-103188060485766/. Sivuilla on nyt myös käynnissä arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin ennen ja jälkeen kuvaukseen. Kiitos jos autat!

Nauti pienistä hetkistä, sillä jonain päivänä huomaat niiden olleen suuria ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s