Pikkuisen parempi kuin ei mitään

Syksyllä kirjoitin siitä, miten minun olisi aika ryhdistäytyä liikunnan suhteen. (https://hetkiitselle.blog/2017/10/08/aika-ryhdistaytya/) Harmikseni joudun myöntämään että suurta ryhdistäytymistä ei ikinä tapahtunut. Syksyllä oli paljon murhetta ja samaan aikaan olen tehnyt töitä yritystoimintani eteenpäin viemiseen. En aio sanoa että aikaa ei ollut, päätin vain tehdä muita asioita. Ennemminkin hetki ei ollut sopiva. Sain kuitenkin hyviä neuvoja Maikin valmennuksesta, joita voin hyödyntää nyt, sekä tulevaisuudessa.

DSC_4849

Pidin hyvin paljon Peppupaja valmennuksen kotitreenivinkeistä. Olen kaivannutkin ohjeita siihen miten saisi mahdollisimman tehokkaan treenin tehtyä kotoa käsin. Yhdenjalan kyykky on itselleni sellainen, jonka saan tuntumaan ja askelkyykyn opin tekemään uudella tavalla. Itsellänikin on aiemmin ollut käsitys että kyykätessä polvi ei saisi ylittää varvaslinjaa. Sen kuitenkin kerrottiin olevan turvallista. ”Täysi syväkyykky on luonnollinen asento, jossa lapset istuskelevat luonnostaan, jossa esi-isämme lepäilivät jatkuvasti ja jossa painonnostajat nostelevat hurjia määriä rautoja ilman loukkaantumisia. Tämä syväkyykkyasento vaatii sen, että polvet menevät varvaslinjan yli, ja se on täysin luonnollista ja turvallista.”

26133239_10155892299861772_777908001_n

Valmennuksesta sain myös hyviä ja houkuttelevia reseptejä, sekä muita vinkkejä ruokailuun. En ole koskaan ollut kiinnostunut ruuan laitosta, joten helpot vinkit tulivat tarpeeseen. Itse yleensä jumiudun samoihin ruokiin vuosikausiksi. Uutena kivana välipalavinkkinä tuli mm. tonnikala, avocado, raejuustoleipä. Kaikki sellaisia aineksia joita syön muutenkin, mutta uudella tavalla yhdistettynä. Virkistävää!

_DSC0853

Toinen kiva aamu-/ välipalavinkki oli uunimuna. Muffinssivuokaan rikottu kananmuna höystettynä esimerkiksi sipulilla, parsakaalilla, tomaatilla, paprikalla ja juustolla. Mukaan voi heittää melkein mitä vain. Maistui myös lapsille ja on helppo ottaa mukaan. Ehdoton uusi suosikki. Voi jäädä vuosiksi.

DSC_4857

Kaikenkaikkiaan valmennuksesta sain paljon hyvää tietoa treenaamisesta, selkeitä ohjevideoita, tekniikkavinkkejä, ruokaohjeita, mentaaliharjoitusta oman kehonkuvan parantamiseen sekä uutta intoa tekemiseen. Vaikka oma suoritukseni jäi vajaaksi, olen silti iloinen että voin hyödyntää uudet opit tästä eteenpäin aina kun saan järjestettyä aikaa treenaamiseen. Usein se siis tapahtuu kotioloissa (tai mummolassa kuten näissä kuvissa) ja niin, että saan käyttää hyvin eloisaa reilun kymppikilon punttia apunani. Toisinaan käytössä on myös isompi puntti, esikoiseni. Hyvin usein käy myös niin, että treeni vaihtuu leikiksi, lentokoneen lennättämiseksi tai ihmishampurilaiseksi. Pienikin treeni on parempi kuin ei mitään. Sillä ajatuksella aion mennä toistaiseksi. Tehokkuuden aika tulee vielä.

Nyt joulun jälkeen itsekullakin saattaa ilmetä pientä turvotusta vatsan seudulla. Jos on sellainen olo että sille olisi kiva tehdä jotain, niin liity ihmeessä Maikki Marjaniemen ilmaiselle Litteä vatsa verkkokurssille. Todellakin käysin ilmaiselle. Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla ALOITA ILMAINEN VALMENNUS tämän linkin kautta: http://www.maikkimarjaniemi.fi/. Maikin löytää myös Facebookista: https://www.facebook.com/maikkimarjaniemipt/?ref=br_rs. Treenaamisen iloa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s