Hyvä vuosi

 

DSC_4252

Kuluva vuosi alkaa olla lopuillaan. Nyt on hyvä aika miettiä niitä asioita, joista on ollut kiitollinen, sekä niitä mitä haluaisi itsessään tai omassa arjessaan muuttaa. Eteenpäin ajateltuna vuosi tuntuu pitkältä ajalta ja jonkin muutoksen tekeminen ehkä vaikealta. Kuitenkin aikaa taaksepäin katsottuna huomaa, miten nopeaa aika kuluu. Toivotko että olisit muuttanut omassa arjessasi jotain tämän vuoden aikana? Mitä voisit tehdä tulevana vuonna sellaista, jonka avulla olisit onnellisempi? Enemmän aikaa itselle tai perheelle? Uuden harrastuksen aloittaminen? Terveellisemmät elämäntavat? Ehkä työpaikan vaihdos?

DSC_4224 kopio

Itse olen tehnyt kovasti töitä sen kanssa, että osaisin pysähtyä useammin. Liian monesti omat päiväni kuluvat niin, etten hetkeäkään osaa olla ilman että tuntisin tekeväni jotain hyödyllistä. Luulen sen johtuvan siitä, että en ole saanut tarpeeksi tehdä itselleni tärkeitä asioita. Ikäänkuin kokoajan kiirehtisin jotakin kohti. Että kun saan kaiken tehtyä, niin ehkä sitten saan aikaa omalle tekemiselle. Nykyisin tilanne on onneksi jo vähän helpottunut. Huomaankin olevani paljon rauhallisempi, silloin kun olen päässyt toteuttamaan itseäni enemmän. Toisaalta tuo paine on ollut todella uuvuttavaa, mutta toisaalta mietin, että olisinkohan saanut asioita tapahtumaan ilman sitä.

Nämä kalenterin tekstit kertovat viisaita neuvoja. ”Pysähdy aina välillä miettimään, millaista haluaisit elämäsi todella olevan” ja ”Uskalla rohkeasti valita oma polkusi”. Meillä itsellä on hyvin suuri valta vaikuttaa omaan elämäämme ja sen laatuun. Jokapäiväisillä valinnoilla voimme kulkea haluttuun suuntaan, tai vaan seistä paikoillamme. Pahimmassa tapauksessa kulkea päinvastaiseen suuntaan. Ensimmäinen askel on tietää se, mihin suuntaan haluaa mennä. Sen jälkeen on hyvä hahmotella millaisia välietappeja pitkin määränpäähän on paras kulkea. Sitten on vain rohkeasti lähdettävä liikkeelle ja uskottava siihen että esteistä huolimatta perille on mahdollista päästä.

DSC_4219 kopio

Omat tavoitteeni ensi vuodelle liittyvät hyvin paljon työhöni. Haluan oppia paremmaksi Microblading artistiksi, sekä kehittyä valokuvaamisessa ja meikkaamisessa. Toivon että saan vuokraamani työtilan toimivaksi ja töitä riittävästi, jotta pystyisin toimimaan yrittäjänä. Lisääntyneiden töiden myötä toivon myös osaavani pysähtyä paremmin kotona ollessa. Haluan nauttia ajasta perheen kanssa. Haluan myös harrastaa liikuntaa säännöllisesti. Muutakin kuin hyötyliikuntaa. Uskon että saamalla enemmän aikaa itselleni ja omille töilleni, saan arkeni paremmin tasapainoon.

En siis aio tehdä mitään uudenvuoden lupauksia, mutta mielestäni omia tavoitteita on kannattavaa miettiä. Kuitenkin niitä kohti mennessä olisi hyvä osata pysähtyä tähän hetkeen ja arvostaa sitä mitä on nyt. Siinä ehkä suurin oppi itselleni. Mitään muutahan meillä ei ole kuin tämä hetki. Pyritään nauttimaan siitä.

Omaa tulevaa vuottaan on hyvä suunnitella kuvissa esiintyviin upeisiin viikko- ja seinäkalentereihin. Tietoa niistä löytyy täältä: http://www.hyvavuosi.fi/ ja koodilla MULLE KANS saat toimituskulut veloituksetta. Tuotteet saatu blogia varten. https://youtu.be/Tu7jfHLmcBk

DSC_4212

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s