Hyvän mielen valmennus

Liikunta omassa arjessani on muuttunut aika paljon viime vuosina. Hyötyliikunnan osuus on kasvanut, kun taas oman kuntoilun määrä vähentynyt. Olen aina tykännyt lihaskuntoharjoittelusta joko ryhmäliikuntatunneilla, salilla tai kotona treenaten. Nykyisin kuitenkin lähes kaikki liikkumiseni koostuu aerobisesta liikunnasta.

Kotona lasten kanssa arkiliikuntaa tulee ihan mukavasti. Esikoista vien leikkikerhoon vaunuilla kolme kertaa viikossa. Matkaa on vain reilu kilometri, mutta tuplavaunujen työntäminen lumisella tiellä käy ihan treenistä. Välillä matka taittuu osittain juosten, jos lähtö on venynyt liian myöhäiseksi. Myös koiran kanssa tulee lenkkeiltyä joka päivä. Edes huono sää ei ole tarpeeksi hyvä syy jäädä sohvan pohjalle.

IMG_0751 copy

Koen että omassa arjessani liikunta ja ruokailutottumukset ovat perus järkevässä kunnossa. Ajattelen kuitenkin että paljon olisi myös parantamisen varaa. Ruokailua sekä liikuntaa olisi hyvä saada monipuolisemmaksi.

Iloinen ja energinen hyvä tuttavani on hiljattain aloittanut verkkokurssin nimeltä Ilon kautta. Tuolla kurssilla hän yhdistää liikuntaa ja ravitsemusta sellaiseksi tietopaketiksi, joka toimii hyvin tavallisessa arjessa. Ei mitään kuureja tai muutaman viikon rutistuksia, vaan järkeviä ja tasapainoisia vinkkejä ja neuvoja jokaiseen arkeen. Itselleni sopivat hyvin kurssilla ohjatut kotijumpat, sekä ruokavinkit. On paljon helpompaa kun voi vaan noudattaa ohjeita omaa päätään vaivaamatta. On myös ihana huomata että tehokas kuntoilu on mahdollista tehdä kotoa käsinkin.

”Ilon kautta valmennus antaa sinulle aikaa oppia ruokailun, ruokamäärät ja treenamisen perusteet. Ruokien raaka-aineet löydät lähikaupastasi ja treenaamiseen tarvitset jumppamaton, käsipainot ja vastuskuminauhat.

Valmennuksen edetessä kohti loppua, saat tarkkaa tietoa jo mehustamisesta, superfoodeista ja treenitkin tehostuu rasvanpolttoon ja kunnon hikitreeneihin! Nyt et joudu informaatioähkyyn ja saat keholle ja päälle aikaa tottua treenaamiseen kolme kuukautta.”

Nykyisin kun saan vapaata aikaa lapsista, niin huomaan että mieleni tekee vain hiljentää ajatukset ja tehdä jotain rauhoittavaa. Tuntuu että lasten kanssa saan olla niin paljon liikkeessä, että välillä on ihana vaan hengähtää. Kirjoittaminen tyhjentää paljon ajatuksiani, mutta ehkä kehokin kaipaa vähän lempeyttä. Uskon että kehonhuolto ja meditoiminen olisivat juuri sopivia minulle tällä hetkellä. Myös kurssilla painotetaan sitä että itseään ei ole tarvis pakottaa mihinkään. Luulen että ehdin vielä niille ihanan hikisille ryhmäliikuntatunneille myöhemminkin. Nyt on aika ottaa iisimmin.

DSC_4000 kopio

Odotan innolla myös kaikkia valmennuksen ruoka- ja välipalavinkkejä. Itse olen sellainen että jumitun samoihin ruokiin vuosikausiksi, joten vaihtelu ei olisi ollenkaan pahitteeksi. Tällä hetkellä (jo jokusen vuoden ajan) tapanani on ollut syödä aamupalaksi puuroa raejuustolla ja marjoilla. Sehän on todella hyvä aamupala, toisin kuin opiskeluaikaiset nuudelit! Voisin kuitenkin joskus yllättää itseni syömällä jotain muuta. Myös pirtelöt ovat niitä joita rakastan. Vaniljapohjainen pirtelöjauhe kauramaitoon ja sekaan avocadoa ja marjoja. Ihan parasta!

_DSC0090

Itse olen aina ollut hyvän mielen liikkuja. Ilon kautta valmennuksessa mielestäni parasta onkin juuri se lempeys, jolla asioihin suhtaudutaan. Voin poimia vinkkejä itselleni niistä asioista jotka kiinnostavat ilman ylimääräisiä paineita. Haasteitakin on varmasti luvassa jos niihin haluaa tarttua. Mahtava keino saada virkeyttä ja uusia ajatuksia omaan arkeen! Valmennukseen pääset mukaan vielä 18.12.2017 asti. Kurkkaa valmennuksen tarkemmat tiedot täältä: https://ilonkautta.fi/tuote/ilonkautta-uuteen-elamaan/

Kiitos yhteistyöstä Ilon kautta valmentaja Sonja Räsänen!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s