Unelmoi. Usko. Taistele. Uskalla.

Yksi omasta unelmastani alkaa pienin askelin tulla todemmaksi. Saan pian alkaa hyödyntämään kaikkia opiskelemiani asioita työni puolesta. Se että haluan tehdä montaa asiaa niin, että ne sulautuvat sopivasti yhteen alkaa tulla todeksi juuri oikeanlaisessa ympäristössä. Suunnitelma ainakin on hyvä, enää puuttuu käytännön toteutus.

hi4

Unelmoi, usko, taistele ja uskalla. Se kertoo paljon myös omaa tarinaani. Olen aina osannut unelmoida. Teen sitä hyvinkin usein. Kun olen kertonut unelmistani, niin aina en ole saanut pelkkää kannustusta. Se on ihan hyväkin, sillä silloin olen huomannut jos asia on minulle hyvin tärkeä. Vastustus ja epäilykset ovat suututtaneet ja laittaneet minut toimimaan. Usein toimintaan tarvitaan myös paljon rohkeutta. Olen kiitollinen siitä missä tällä hetkellä olen.

Nuo kannustavat sanat poimin upeista Vernadan koruista. Kauniita ja monipuolisia koruja voi linkittää kiinni toisiinsa, ja niistä voi koota uusia, näyttäviä korukokonaisuuksia, joilla voi tuoda esille omaa persoonallista tyyliä. Kaikki korut ovat luonnollisesti nikkeli-, lyijy ja kadmiumvapaita.

hi1

 

Oma suosikkini kaikista koruista on musta kieputettava höyhen nahkakäsikoru. Koru on kuvioitu juuri noilla itselleni tärkeillä voimasanoilla. Höyheniä löytyy kapeana ja leveänä käsikoruna, kaulakoruna, sekä korviksina. https://www.vernada-puoti.fi/epages/vernada.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016081603/Products/10402

Myös tekstit Kiitollinen, sekä Elä, Naura, Rakasta -Live, Laugh, Love esiintyvät Vernada koruissa. Mallistoon kuuluu puuhelmikaulakorut ja -käsikorut, kaula- ja ranneketjut, kieputettavat nahkakorut sekä erilaiset nahkarannekkeet.

Itse saan paljon iloa kauniista koruista. Tuntuu että etenkin nykyisin näyttävien korujen pitäminen tuo itslle erityisen hyvän mielen, koska niiden käyttäminen ei kuulu kotiäitiarkeni jokaiseen päivään. Nautin siitä että saan laittautua. Uskon myös että nämä korut tuovat iloa jokaiselle kantajalleen.

Koodilla JOULU17 saa 10% alennuksen Vernadan verkkokaupasta 17.12.2017 asti. Kurkkaa kauppaan täältä: https://www.vernada-puoti.fi

Tuotteet saatu blogia varten. Kiitos yhteistyöstä Vernada ja Anne Vuorela.

hi5

One thought on “Unelmoi. Usko. Taistele. Uskalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s