Kemikaali kauhistus

Tutustumisretkeni luonnonkosmetiikan maailmaan etenee hyvää vauhtia. Tällä kertaa sain testattavakseni kolme uutta tuotetta, joista ensimmäinen on RMS Beautyn ”Un” Cover-up meikkivoide, sävy 22. RMS Beauty on Yhdysvaltalainen sarja – perustaja Rose-Marie Swift on toiminut meikkiartistina jo yli 35 vuoden ajan. Swift on työskennellyt mm. Calvin Kleinille, Ralph Laurenille, Louis Vuittonille, Espritille, Tommy Hilfigerille, The Gapille ja Victoria’s Secretille. Täältä voit lukea sen, mistä Rose Marie Swift sai inspiraationsa tuotteiden kehittämiseen: https://naturelle.fi/collections/rms-beauty

_DSC0827 kopio

Tämän tuotesarjan tuotteet todella ovat puhtaita, luonnollisia ja hoitavia. Myös tuotepakkaukset ovat kierrätettävää lasia ja alumiinia. Meikkivoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja tuote sulautuu ihoon hyvin, jättäen luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen.

Toinen tuote oli Hynt Beauty sarjan ripsiväri Nocturne. Hynt Beauty on Yhdysvaltalainen sarja, jonka perustaja on Meryl Marshall. Sarja on perustettu, kun Marshall sairastui rintasyöpään ja sairauden voitettuaan hän alkoi opiskella itsenäisesti INCI-listoja – hän hämmästyi, kuinka paljon vieraita ainesosia synteettiset tuotteet sisältävätkään. Juuri tätä olen itsekin alkanut viime aikoina pohtia. Voisiko olla niin että syövän aiheuttajia olisivatkin kaikki ne kemikaalit, jotka eivät luonnollisesti kehoomme kuuluisi.

_DSC0850 kopio

Ripsivärin harja on tasainen, mutta omaan käyttööni ei ollenkaan liian kömpelö. Annostelu voisi mielestäni olla hieman runsaampi. Kestää hyvin koko päivän. Erittäin kaunis ulkoasu. https://naturelle.fi/collections/hynt-beauty/products/hynt-nocturne-mascara

Pesen hiukseni jokatoinen päivä ja tässä näkee hyvin eron sille, miltä hiukseni voisivat näyttää jollei olisi keksitty kuivashampoota. Aina rasvoittuminen ei ole noin runsasta, mutta yleensä vähintään etummaiset hiukset (joita yleensä haroo eniten) ovat juuri tuollaiset kuin ensimmäisessä kuvassa. Olen jo pitkään vannonut kuivashampoiden nimeen ja vihdoin löysin sellaisen myös luonnonkosmetiikan tuotteista.

_DSC0832 kopio

Kolmas tuote on Englantilaisen  Tabitha James Kraan hiustenhoitosarjan kuivashampoo tummille hiuksille. Kraan alkoi kehittää tuotesarjaa havahduttuaan raskausaikana ajatukseen, että kaikki kemikaalit, erityisesti hiuspohjaan laitettavat, imeytyvät verenkierron kautta myös hänen lapseensa. Niinpä. Onhan se kauhistuttava ajatus. Itse en ole tätä aiemmin uskonut, mutta niin se voi hyvinkin olla. Ja millaisille määrille erilaisia kemikaaleja altistumme joka päivä.

Tämä kuivashampoo todella sulautuu tummiin hiuksiini hyvin vieden rasvaisuuden tehokkaasti tiehensä (Jälkimmäinen kuva). Tuotteen käyttö on vain hitaampaa, kun vertaa sitä totuttuun ponnekaasulliseen kuivashampooseen. Tuotetta siis joutuu usempaan kertaan pumppaamaan ja ravistamaan, mutta maltilliselle käyttäjälle sopii oikein hyvin. Plussaa on super kaunis pakkaus ja hyvä tuoksu. https://naturelle.fi/collections/tabitha-james-kraan/products/tabitha-james-kraan-dry-shampoo-compact-tummille-hiuksille

Nämä jutut kemikaalien aiheuttamista ongelmista ovat kyllä alkaneet vähän kauhistuttaa. Olen kuitenkin iloinen siitä, että olen nyt alkanut tutustumaan asiaan enemmän. Niin kuin olen aiemminkin maininnut, niin pienin askelin kohti luonnollisempaa. Onneksi on kuitenkin paljon vaihtoehtoja joista valita.

Tuotteet saatu blogia varten. Kiitos yhteistyöstä https://naturelle.fi/

Sivuilla Black friday -20% tarjoukset vielä sunnuntaina 26.11.2017.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s