Anna mulle virtaa

Viime kesä ja kuluva syksy ovat olleet itselleni aika tunnerikasta aikaa. Olen ollut super iloinen ja innoissani, pääosin omaan tekemiseeni ja töihini liittyen. Mutta toisaalta on ollut myös paljon murhetta. On ollut vaikeaa pysähtyä. Välillä olen tosi väsynyt, surullinen ja kiukkuinen, toisena hetkenä taas intoa täynnä. Kuuluuhan nämä kaikki ihan normaaliin elämään, mutta nyt ne ovat kuuluneet omaani erityisen korostetusti.

Saan paljon energiaa siitä kun pystyn käyttämään luovuuttani ja toteuttamaan itseäni jollakin tapaa. Nautin kun saan tehdä rauhassa töitäni, sekä kirjoittaa tätä blogia. Myös liikunta auttaa jaksamaan paremmin. Kuitenkin eniten jaksamiseeni auttavat perheeni sekä ystäväni. Onneksi on paljon läheisiä ihmisiä joiden kanssa voi puhua asioista, purkaa pahan mielen, sekä jakaa ilot. Yksi puhelinsoitto ystävälle tai ymmärtävä halaus arjen keskellä voivat pelastaa päivän.

Pari päivää sitten sainkin oikein aimo annoksen energiaa, kun hyvä ystäväni pyysi minut luokseen energiahoitoon. Jo pelkästään hänen kanssaan keskustelemalla olo tulee joka kerta kevyemmäksi, mutta tälläkertaa keveys tuli aivan eri tavalla. Onkin harmi että niin syvään rentoutumiseen ei kotona kovin helposti pääse. Silloin kun hiljaisuus laskeutuu taloon, niin mielen valtaavat hyvät tv ohjelmat, siivoukset, seuraavan päivän valmistelut, iltapuuhat sekä ne työt. Toisaalta, nekin voivat olla niitä latautumisen hetkiä, kun vain asioita muistaisi tehdä oikealla mielentilalla läsnäollen, eikä vaan suorittaen.

hoito

Ystäväni Silja on energiahoitaja, joka tekee hoitoja kotonaan Joensuussa. Minä sain luvan pötkähtää hoitopöydälle vajaaksi tunniksi vain vastaanottamaan energiaa. Rentouttava musiikki ja paikallaan oleminen aiheuttivat sen, että taisin jopa torkahtaa. Muita tuntemuksia hoidon aikana ei juurikaan tullut, kuin että päätäni vihlaisi pari kertaa. En ole varma liittyikö se hoitoon. Myös Siljan kädet tuntuivat useassa kohtaa todella lämpimiltä.

Rentoutuneen olon jokatapauksessa hoidon myötä sain. Uskon myös siihen että hoidoilla voidaan parantaa erilaisia vaivoja. Kaikki ympärillämmehän on energiaa. ”Olemme varmasti huomanneet kuinka jokin henkilö voi antaa meille ”virtaa” kun taas joku toinen imee meidät kuiviin.” Itselleni ainakin hyvin tuttua. Sampo Manninen kirjoittaa aiheesta Hidasta elämää sivustolla. https://hidastaelamaa.fi/2012/05/mina-varahtelen-sina-varahtelet/

Energiahoidoista kiinnostuneille, sekä myös skeptikoille löytyy paljon hyvää tietoa antava video Suomen energiahoitajien sivulta. http://suomenenergiahoitajat.fi/hoitopalvelut/energiahoito/

Toivottavasti teidän syksynne on energiaa täynnä. Jos kuitenkin tuntuu että kaipaisitte sitä lisää, niin suosittelen kääntymään Siljan puoleen. Hänen yhteystietojaan voi kysellä suoraan minulta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s