Ehjä vai Risako?

Monet naiset rakastavat laukkuja. Itse en ole koskaan ollut erityisesti laukku ihminen, mutta toisaalta olen aina ollut ihastunut käsintehtyihin omalaatuisiin laukkuihin ja pussukoihin. Yksi sellaisia valmistava yritys on nimeltään Risako.

_DSC0060 (2) kopio

Risako suunnittelee ja valmistaa käsilaukkuja ja kukkaroita kierrätys materiaaleista. Kaikissa niissä on kaunis pitsinen pinta. Ihania laukkuja ja kukkaroita löytyy monissa eri väreissä. Itseäni miellytti eniten tämä mustavalkoinen.

_DSC0040 (2) kopio

Näistä tuotteista inspiroituneena kävin jälleen kuvaamassa. Ensin ystäväni Helin kanssa vielä kesäisissä tunnelmissa, sekä myöhemmin itsekseni jo hieman syksyisemmässä säässä. Nautin siitä kun saan kuvauksiin uusia ideoita eri tuotteiden kautta. Ei tällaisiakaan kuvia olisi tullut varmasti muutoin otettua.

DSC_5430 kopioDSC_5460 kopioDSC_7103 kopioDSC_7096 kopio

Tuotteet on saatu blogia varten. Kiitos yhteistyöstä Risakon Heidi Keskitalo. https://risako.fi/

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s