Luonnonkaunis meikki

Olen ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut mineraalimeikeistä ja satunnaisesti kokeillut joitakin merkkejä. En vielä ole kovin paljon perehtynyt luonnonkosmetiikkaan, mutta hyvin kiinnostunut pikkuhiljaa vaihtamaan omia tuotteitani niihin. Olen taistellut oman ihoni kanssa jo pitkään ja koittanut löytää siihen tasapainoa. Välillä aina ihastelen sitä miten hyvältä ihoni näyttää, mutta liian usein en ole siihen tyytyväinen. Tottakai ihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät. Tiedän jo että pelkästään riittävä veden juonti olisi hyvin tärkeää, ja siinä minulla on kyllä parantamisen varaa.

Everyday Minerals on meikkisarja, jonka tuotteita olen usein hypistellyt kaupan hyllyiltä. Käytössäni heidän sarjastaan minulla on ollut mineraalimeikkipohja, johon olen ollut hyvin tyytyväinen. Hiljattain otin heihin yhteyttä ja sainkin sitä kautta muutamia tuotteita testattavaksi.

_DSC0074 (2) kopio

Sain kokeiltavakseni meikkipohjan (golden beige 3N, semi matte), poskipunan (fresh rose blossom), korjausvärin (mint jojoba), silmärajausvärin (cinnamon street), sävyttävän huulivoiteen (cheerful), sekä kaksi meikkisivellintä (flat top ja double perfect). Onpa ihanaa päästä kokeilemaan uusia tuotteita, ja tottakai ihan ensimmäisenä itselleni!

e&j

Tässä olen käyttänyt kaikkia saamiani tuotteita meikin tekemiseen. Poikkeuksena silmänrajausväri, jota laitoin rajausten sijasta kulmakarvoihin. Tämä tuote sopii siis loistavasti myös microblading kulmien kanssa, sillä niihin suositellaan käytettäväksi ainoastaan mineraalimeikkejä. Tässä huomaakin hyvin sen, miltä microblading tekniikalla vahvistetut kulmakarvani näyttävät tavallisesti, sekä meikattuna. Vaikka käytänkin niihin edelleen meikkiä, niin on se paljon nopeampaa kun alla on selkeä linja. Cinnamon street sävy on juuri sopiva itselleni ja se on ihanan helppo levittää double perfect siveltimen viistolla päällä.

_DSC0742

Myös flat top sivellin on taivaallisen pehmeä, mutta kuitenkin jämäkkä sivellin meikkiohjan levitykseen. Ennen minulla oli pelkästään tavallinen puuteriseivellin, jonka luulin olevan ihan hyvä kyseiseen hommaan. Kuitenkin tämän nykyisen saatuani, huomaan käytössä valtavan eron. Tuotetta saa tasapäiseen siveltimeen otettua helpommin, sekä se levittyy iholle paljon paremmin. Melkein tekee mieli vain jatkaa levitystä, sillä sivellin tuntuu iholla niin pehmeältä ja tuote kevyeltä. Ainut huono puoli tuotteen käytön suhteen on se, että rasiaa täytyy useampaan kertaan koputella ylösalaisin, jotta jauhetta tulee rei’istä sopivasti. Etenkin tuotteen vähetessä, sitä tulee vielä huonommin. Olen miettinyt, että olisikohan välikannen poistaminen järkevä ratkaisu ongelmaan.

_DSC0084 (2)

Mielestäni näillä kaikilla tuotteilla saa tehtyä hyvin luonnollisen näköisen meikin. Poskipunan sävy on kauniin raikas ja sävyttävä huulivoide antaa vain sen verran sävyä, että se sopii hyvin ihan päivittäiseen käyttöön. Myös oma ongelmallinen ihoni tasoittuu hyvin meikkipohjan ansiosta. Peitesävyä käytän vain tarvittaviin kohtiin taittamaan punaisuutta pois. Testaamatta jäi vielä silmänrajausväri nimenomaan rajauksiin, sekä luomiväriksi. Se jääköön seuraavaan kertaan. Itse kyllä ihastuin näihin tuotteisiin kovasti. Jospa ne joku päivä koristavat myyntihyllyjä omassa liikkeessäni, joka minulla on haaveissa vielä perustaa.

Tänään pyysin luokseni tullutta ystävääni meikkimalliksi. Samat tuotteet sopivat mielestäni hyvin hänellekin. Kiitos tästä päivästä Sanna.

e&j2DSC_6748 kopio

Iso kiitos yhteistyöstä Everyday Minerals. https://www.everydayminerals.fi/

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s