Hetki parisuhteelle

Kaikki keillä on lapsia, varmasti tietävät miten vähälle parisuhteen kahdenkeskinen aika voi usein jäädä. Etenkin jos hoitoapua ei ole aivan lähettyvillä niin, että lapset voisi helposti jättää vaikka pariksi tunniksi hoitoon. Toisaalta, itse olen ehkä myös vähän huono jättämään lapsia silloin kun he ovat ihan pieniä. Tällä hetkellä kuopuksemme on vielä sen ikäinen. Mutta uskon että sekin aika vielä koittaa, kun noita lapsia kaipaa lähelleen, eivätkä he niin vaan enää tulekaan. Täytyy nauttia siitä nyt.

Viime viikonloppuna pääsimme kuitenkin nauttimaan siitä päinvastaisesta, nimittäin kahdenkeskisestä ajasta. Miehelläni oli syntymäpäivä, joten varasimme huoneen Kuopion Puijonsarvesta yhdeksi yöksi. Se oli sopiva ratkaisu, sillä Kuopiossa sijaitsee myös mummola, jonne saimme lapset hoitoon. Sijainniltaankin Puijonsarvi oli hyvä valinta, sillä aivan keskustasta olisi helppo käydä asioilla ja hipsiä illalla kaupungin yöhön, jos siltä alkaisi tuntumaan.

DSC_6352 kopio

Mieheni oli hyvin siinä uskossa, että majoittuisimme perinteiseen standard huoneeseen. Tottakai kun hän oli sen itse varannut. Kuitenkin aiemmin viikolla olin onnistunut sopimaan yhteistyöstä hotellin kanssa ja Puijonsarven henkilökunta halusi osallistua pienen yllätyksen järjestämiseen. Teimme sisäänkirjautumisen ja aloimme lähestyä pitkän käytävän päässä olevaa huonettamme, jonka ovessa luki numeron 300 alla Suite. Tämä herätti miehessäni hieman ihmetystä. Kuitenkin astuessamme sisälle huoneeseen hän huomasi ilmeestäni että olin juonessa mukana. Huone oli ihanan tilava saunallinen ja kylpyammeellinen sviitti. Myös tervehdys pöydällä yllätti iloisesti.

DSC_6313 kopio

Kylläpäs tämä nyt tuntuikin luksukselta. Aamupäivän kaupunkireissun jälkeen oli ihana istahtaa hetkeksi nauttimaan tarjoiluista ennen ravintolaan lähtöä.

_DSC0777 kopio

Kuitenkin ehkä vielä ihanampaa oli palata hotellille ruokailun jälkeen, kun mahat olivat täynnä ja ulkona satoi vettä. Olimme ehtineet kastua matkalla, joten sauna ja lämmin kylpy houkuttelivat. Sateinen ilma sai sisällä lämpimässä olon tuntumaan vieläkin paremmalta.

_DSC0787 kopio

Pitkän illan nautimme hyvästä musiikista, viinistä, suklaasta, mansikoista kylvyssä, saunasta, ystävistä, yöelämästä ja ennen kaikkea toistemme seurasta. Ehkä se tuntui juuri niin hyvälle, koska se ei ole meille arkipäivää. Tuollainen hiljaisuus vallitsee kotona vain öisin ja kahdenkeskiset keskustelut harvoin onnistuvat ilman keskeytyksiä. Se on kuitenkin meidän arkea, jossa pääosin on kaikkien hyvä olla. Mutta näinkin pieni irtiotto arjesta sai muistamaan sen, miten hauskaa meillä on ihan vain kahdestaan.

_DSC0771 kopio

Valtavan iso kiitos Puijonsarven väelle. https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s